Canlı Haberleri

canlı haberleri ve güncel canlı gelişmeleri, canlı ile ilgili tüm video, canlı fotoğrafları ve canlı haberleri Hakkari Haber | Colemêrg Haber | Hakkari Haberleri sitemizde


Hakkari Haber

Doğanın güzellikleriyle renkli renkli görüntülere yer veren öğretmen Ümit Bartın, "Doğa için çal" sloganıyla müzik yaptı.

SPOR

Fenerbahçe, Süper Lig maçında Konyaspor'a karşı 7-0 üstünlüğü yakaladı. Edin Dzeko, ilk yarıda hat-trick yaptı. Konyaspor, 90. dakikada Guilherme'yle golü...

SPOR

Üst üste kötü sonuçların ardından zor günler geçiren Beşiktaş, Hatayspor karşısında 18 yaşındaki Semih'in golüyle öne geçti. Omar Coley skoru...

SPOR

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray, Kopenhag'a konuk oldu. Ev sahibi, 57'de Lerager'in attığı golle maçı 1-0 kazandı.

SPOR

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile 3-3 berabere kaldı.

SPOR

Galatasaray, 37. dakikada Icardi, 45 ve 59. dakikalarda Mertens ve 70. dakikada Zaha'nın attığı gollerle Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti.

GÜNDEM

Bilim insanları, beyni canlı tutabilecek ve bedenin geri kalanından bağımsız olarak çalışmasını sağlayabilecek bir cihaz geliştirdi.

SPOR

Ludogorets, 18. dakikada Piotrowski'nin attığı golle Fenerbahçe karşısında öne geçti. 90+2. dakikada Rwan Seco skoru 2-0 getirdi.

Hakkari Haber

Hakkari'nin Derecik ilçesinde kamyonetinin kasasında 4 canlı alageyik yakalanan kişiye 811 bin 442 lira para cezası kesildi.