• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Bilgilendirme Haberleri

bilgilendirme haberleri ve güncel bilgilendirme gelişmeleri, bilgilendirme ile ilgili tüm video, bilgilendirme fotoğrafları ve bilgilendirme haberleri Hakkari Haber | Colemêrg Haber | Yüksekova Haber sitemizde


Hakkari Haber

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri il ve ilçelerde "Dolandırıcılık” ve “Telefon Dolandırıcılığı” konulu broşür dağıtılıp dolandırıcılık yöntemleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Hakkari Haber

Yüksekova’da Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (SİBERAY) tarafından vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalar sürüyor.

Hakkari Haber

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları "Dijital Bağımlılık, NARKO NOKTA, UYUMA, Trafik Dedektifleri, Trafik ışıkları gibi farklı konularda bilgilendirmeye devam...

Hakkari Haber

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kentin değişik noktalarında “Siberay Nedir?, Oltalama ve Siber Zorbalık” konularında Siberay bilgilendirme broşürü dağıttı.

Hakkari Haber

Hakkari polisi tedbirleri elden bırakmayarak her türlü kötü alışkanlığa karşı bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Hakkari Haber

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri il genelinde vatandaşları Sosyal Medya Dolandırıcılığı konusunda bilgilendirmeye davam ediyor.

Hakkari Haber

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaş sirkülasyonunun yoğun olduğu yerlere; Sosyal Medya dolandırıcılığı kendilerini Savcı-Polis-Asker tanıtımı suretiyle dolandırıcılık konularında vatandaşları...

Hakkari Haber

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri il genelinde vatandaşları, dolandırıcılığa karşı dikkatli olunması konusunda bilgilendirildi.

Hakkari Haber

Hakkari'de "25 Kasım kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" etkinlikleri kapsamında Hakkari'de kurulan 7 ayrı stantta bilgilendirilme yapılarak broşür...

Hakkari Haber

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde son zamanlarda artan intihar olayları ile ilgili muhtarlar ve ilçe esnafıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Hakkari Haber

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polisi dolandırıcılık konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

Hakkari Haber

Hakkari'de okul servis şoförlerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.