4 Mart 2023'te oynanacak Kayserispor - Fenerbahçe maçına Fenerbahçe taraftarı alınmayacak.

TFF süper kupa karşılaşmasının tarihini açıkladı TFF süper kupa karşılaşmasının tarihini açıkladı

Kayserispor, “Hükümet istifa” sloganlarıın ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözlerine atıf yapılarak, "şu felaket günlerinde milletimizin acısını yürekten paylaşırken bu acıyı vesile yaparak tribünlerde yapılmaya çalışılan kirli siyaset ve zilletin farkında olduğumuzu ve bunu kınadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız." demişti.

NE OLMUŞTU?

Maraş merkezli depremleri sonrasında yardım ve arama kurtarma çalışmalarındaki eksiklikler nedeniyle iktidar sert bir dille eleştiriliyor. Bu eleştiri öfke olarak da tribünlere yansıyor.

RELATED VİDEO
Play Video
Fenerbahçe taraftarlarının 25 Şubat’ta Konyaspor maçı boyunca “Hükümet istifa” sloganları atmasının ardından, 26 Şubat günü de Antalyaspor’u konuk eden Beşiktaş tribünlerinden aynı tezahüratlar yükseldi.

Aynı dakikalarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, futbol müsabakalarının seyircisiz ya da ‘tedbir alınarak’ oynanmasını istemişti. ‘Hükümet istifa’ sloganı kesilmek bilmeyince MHP lideri Beşiktaş üyeliğinden istifa etmişti.

Bahçeli’nin ardından birçok MHP’li de aynı kararı aldığını duyurmuştu. Sonrasında bazı futbol kulüpleri de tribünlerde slogan atılmasını kınamıştı.