Hakkari'de 'Kadına yönelik şiddetle mücadele' toplantısı yapıldı Hakkari'de 'Kadına yönelik şiddetle mücadele' toplantısı yapıldı

Ak Parti Hakkari İl Başkanlığı 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ile ilgili açıklama yaptı.

'Seçimi büyük bir olgunluk ve demokratik bir süreç içerisinde geçirdik' denilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimizde 24 Haziran 2018 seçimlerine göre, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde oy oranımızı artıran illerin başında geldiğimizden dolayı ayrıca halkımıza ve teşkilatlarımıza şükranlarımızı sunarız. *

Vatandaşlarımızın bu seçimde göstermiş olduğu teveccüh ve sağduyudan ötürü teşekkür ediyor, halkımızın vermiş olduğu karara saygı duyuyoruz.


28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde de aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam etmekteyiz.

Hakkari Halkımızın 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ı yüksek bir oyla destekleyeceğine olan inancımız tamdır.

Bu vesileyle, seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesini sağlayan başta Sayın Valimiz olmak üzere, güvenlik güçlerimize, seçimde görev alan bütün teşkilatlarımıza ve sandık kurulu üyelerimize, Hakkari İl ve İlçe Seçim Kurulu görevlilerine teşekkür eder, saygılarımızı sunarız."