Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım yapılan Beykoz ilçesinin Tokatköy Mahallesi'nde ekipler elektrik, doğal gaz kesimine devam ediyor. Kesime karşı bölgede yaşayan yurttaşlarda 'AKP İstifa!' sloganları yükselirken bir kişi de “Torunum bitkisel hayatta, elektriğe bağlı cihazla yaşıyor” diye tepki göstererek kesimi engelledi.

Seçimin İptal durumunda yenileme seçimlerinin yapılacağı tarih belli oldu Seçimin İptal durumunda yenileme seçimlerinin yapılacağı tarih belli oldu

CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo bölgeden görüntüler paylaştı. Foggo’nun paylaştığı görüntülerde elektriği ve suları kesilen Tokatköylüler “AKP istifa” sloganı attı.

Foggo’nun paylaştığı başka görüntüde ise bir kişi, torununun bitkisel hayatta olduğunu belirterek, elektrik kesimini engelledi ve şu ifadeleri kullandı: “Vallahi billahi de bir adım atmam buradan. Yemin ettim. Hiç kusura bakmasınlar. Önce beni vuracaksın. Elektriği keseceksin, çocuğu ölüme göndereceksin. Ben niye yaşayayım ki yaşamam hiç?”

Foggo'nun paylaştığı görüntülerde polis yoğunluğuna tepki gösteren bir yurttaşın da " Bu ne ya, savaş mı var dünyanın polisini getiriyor buraya" dediği duyuluyor.