Ankara'da Gençlik Parkı Kültür Merkezi'nde düzenlenen Gelecek Partisi aday tanıtım toplantısında Yüksekova ve beldelerdeki adaylar tanıtıldı.

Yüksekova Belediye Başkan Adayı Vedat Halifeoğlu

Gelecek Partisi'nin Yüksekova Belediye Başkan adayı Vedat Halifeoğlu olarak belirlendi. Halifeoğlu, Yüksekova'nın geleceği için gelişmiş ve vizyoner adımlar atmaya hazır olduğunu belirtti.

Büyükçiftlik Belde Belediye Başkan Adayı Bayram Bilin

Büyükçiftlik Belde Belediye Başkan adayı olarak Bayram Bilin seçildi. Bilin, beldenin yarar projeleri üzerinde çalışmalarını ve halkın destekleriyle beldenin daha da gelişeceğini vurguladı.

Esendere Belde Belediye Başkan Adayı Salih Alan

Esendere Belde Belediye Başkan adayı olarak Salih Alan seçildi. Alan, belde hücrelerini, canlandırıcı ve sürdürülebilir projeler üzerinde çalışmalarını ifade etti.

Hakkarili Yakup Karaman yetkililerden kızının tedavisi için yardım bekliyor Hakkarili Yakup Karaman yetkililerden kızının tedavisi için yardım bekliyor

Gelecek Partisinin Yüksekova ve beldelerinin belediye başkan adayları aday tanıtım toplantıları, katılanlar tarafından ilgiyle takip edildi ve adayların projeleri hakkında olumlu bildirimler alındı.