Erdoğan Sermayeye Destek Sözü Verdi: Ekonomimiz Yeniden Şekilleniyor, Yeni Bir Lige Geçiş Yapacağız Erdoğan Sermayeye Destek Sözü Verdi: Ekonomimiz Yeniden Şekilleniyor, Yeni Bir Lige Geçiş Yapacağız

 İstanbul Gayrettepe'de 29 kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı gece Kulübü tadilatı yangınından sonra başlatılan soruşturma kapsamında gözaltı sayısı 9’a yükseldi.

soruşturma kapsamında iş yeri sahipleri Mehmet Menduh C. ve Şahzade Ş. ile sorumlu müdür İsmet Ş., işletme müdürü Arda Arman P. ve iş yeri muhasebecisi Salim A., tadilat ile ilgili metal işleri sorumlusu Kahraman E., metal işleri firma sahibi Çağatay A., mobilyacı Ercan E. ve iş yeri ortağı Fatma D. olmak üzere toplam 9 kişi gözaltına alındı.

Yangın sırasında yaralanan 2 kişinin tedavisinin ise sürdüğü bildirildi.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Yapılan otopsi işlemlerinin ardından yangında yaşamını yitirenlerin kimlikleri de belirlendi. Üzerinden kimlik çıkmayan, yabancı uyruklu olduğu tespit edilen bir kişi dışında yangında hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle:

"Ahmet Sever (52), Ahmet Uzun (36), Alparslan Salih Derelioğlu (64), Atanur Aladağ (43), Barış Güngör (21), Emrah Demiroğlu (40), Fahrettin Korkut (42), Gökhan Yıldırım (37), Kadir Orhonoğlu (41), Mehmet Okumuş (39), Özkan Baş (45), Sinan Yılmaz (55), Adem Özçelik (50), Ahmet Kartal (25), Ahmet Mehduş (28), Akın Kıhri (36), Binali Çayır, Cengiz Aksoy (47), Efe Demir (17), Gökay Tevlek (47), Gökhan Akbulut (40), Hüseyin Ak (21), Muhammet Ali Yıldırım (43), Ramazan Altan (43), Shir Agha Bigzade, Şivan Dolu (44) ve Yılmaz Kıhri (59)." Artıgerçek