Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı ve İsrail'e Tepki Gösterdi

İsrail’in Gazze’de uyguladığı zulmü bile insan hakları, demokrasi gibi diğer tüm parıltılarla meşrulaştırmak için kullananlar bunlar değil mi?" diye konuştu.

Kültürel Tepki

Erdoğan 'batıya' kültürel açıdan da tepki göstererek "Çocuklarımızı inancından, kültüründen, ailesinden, benliğinden, cinsiyetinden kopartarak küresel sapkın akımların esiri yapma çabalarını boşa çıkaracağız" dedi.

Verilen Mesajlar

Erdoğan'ın açıklamalarından başlıklar şöyle: "Gençlerimizi birtakım platformların sanal dünyalarına hapsedip sahip oldukları büyük medeniyet birikiminden mahrum bırakmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Çocuklarımızı inancından, kültüründen, ailesinden, benliğinden, cinsiyetinden kopartarak küresel sapkın akımların esiri yapma çabalarını boşa çıkaracağız. Bu bir yönüyle fikri devamlılığın emaresi olmakla birlikte diğer yönüyle de bazı kör düğümleri çözemediğimizin işaretidir."

Aylin Cesur İYİ Parti'den Ayrıldı: İstifa Etti Aylin Cesur İYİ Parti'den Ayrıldı: İstifa Etti

Hakikatlerin Görülmesi

"Zamane sihirbazların çabaları da hakikatlerin görülmesine engel olamıyor, perde çekemiyor. Artık hiç kimse bu ülkede karanlığı aydınlık diye pazarlayamayacak, bu millete cehaleti erdem diye dayatamayacak." DUVAR