Bakan Yerlikaya: Biz kayyım atanmasından çok keyif almıyoruz Bakan Yerlikaya: Biz kayyım atanmasından çok keyif almıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimleri öncesinde mitinglerine devam ediyor. Bu kapsamda bugün Sakarya'da miting düzenleyen Erdoğan'ın gündeminde 'terörle mücadele' hedefinde ise yine muhalefet vardı.

Konuşmasında CHP'ye yüklenen Erdoğan, "Ülkenin ikinci büyük partisi işi gücü bırakmış, kendi içerisinde saç saça, baş başa kavga ediyor. Dün Türkiye’yi yönetecek cumhurbaşkanı adayı diye karşımıza çıkardıkları genel başkanı adaylarını çiğneyip geçtiler. Diğer isimlerin ise yarın ne olacakları belli değil. Yaptıkları kongrelerin üzerindeki şaibeler ve kirli pazarlıklarla öyle bir haldeler ki dünya yansa, ülke batsa umurlarında değil. Kendi şahsi kariyerlerinden başka hiçbir şeyi gözleri görmüyor" diye konuştu.

BARIŞ VE HUZUR İSTİYORSAN SAVAŞA HAZIR OLMALISIN

Sınır ötesi operasyonlar hakkında konuşan Erdoğan, "Güney sınırımız boyunca bir teröristan kurmaya teşebbüs ettiler, gerçekleştirdiğimiz sınır ötesi operasyonlar ile bu senaryoyu yırtıp attık" dedi.

Erdoğan, şunları söyledi:

Barış ve huzur istiyorsan savaşa hazır olmalısın, Türkiye ve Türk milleti olarak bu topraklarda huzur içerisinde yaşamak istiyorsak, yapacağımız iş bellidir; güçlü bir ordu ve savunma sanayine, havada, karada ve denizde sahip olacağız. Bizi düşmanlarımıza karşı koruyacak olan tek şey bileğimizdir, kendi gücümüzdür, kendi imkan ve kabiliyetlerimizdir. Diğer türlü bize bu coğrafya da nefes bile aldırmazlar. Artıgerçek