CHP Afyon Belediye Başkan Adayı ve aynı zamanda CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal'ın partisinin Afyon'da düzenlediği mitingde söylediği "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" sözleri CHP'yi karıştırdı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Orada bir küçük sürçülisan oldu, 'Aman başkanım sen düzelt' dedi", diyerek "Kapılar tüm siyasi partilere açıktır" diye düzeltme yapmasının ardından Köksal tarafından bir cevap geldi.

TV100 yazarı Barış Yarkadaş, Burcu Köksal ile görüştüğünü söyleyerek Köksal'ın geri adım atmadığını şu sözlerle açıkladı:

Bakırhan açıkladı.. Her bir haram seçmene karşı iki tane helal seçmen getirin Bakırhan açıkladı.. Her bir haram seçmene karşı iki tane helal seçmen getirin

'BELEDİYEYİ DEM PARTİLİLERLE YÖNETMEYECEĞİM'

"Ben bugün Burcu Köksal’ı aradım. ‘Sadece sana açıklama yapacağım’ dedi. Burcu Köksal ‘Ben belediye başkanı seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’ni DEM Partililerle yönetmeyeceğim. Ben bir dil sürçmesi sonucu değil verdiğim söz üzerine konuştum. Ben ilk günden beri bu sözü verdim. Bu sözümün de arkasındayım’ dedi."