Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, İstanbulspor'u 2-0 mağlup ederek ligdeki yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı. Siyah-beyazlı takım, bu sezon ilk kez 4 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı ve son 4 maçında 3. galibiyetini elde etti.

Beşiktaş'ın Galibiyeti Getiren Goller

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada Semih Kılıçsoy 23. dakikada ve Ernest Muçi 54. dakikada kaydettikleri gollerle siyah-beyazlı takıma galibiyeti getirdi. Bu sonuçla ligde 14. galibiyetini alan Beşiktaş'ın puanı 46’ya yükseldi. İstanbulspor ise 18. yenilgisini alarak 12 puanda kaldı.

Semih Kılıçsoy'un Gol Sayısı

Genç futbolcu Semih Kılıçsoy, bu sezon Süper Lig'de 9. golünü İstanbulspor karşısında kaydetti. 18 yaşındaki oyuncu, Trabzonspor ve Çaykur Rizespor’a karşı 2’şer gol atarken, diğer maçlarda da attığı gollerle skor tabelasını değiştirdi.

Ernest Muçi'nin İlk Golü

Beşiktaş'ın devre arasında kadroya kattığı Ernest Muçi, siyah-beyazlı formayla çıktığı 3. maçta ilk golünü İstanbulspor maçında attı. Muçi, siyah-beyazlı takımı, İstanbulspor karşısında 2-0'lık üstünlüğe taşıyan gole imza attı.

Amedspor, Şampiyonluk Hedefinde Yara Aldı: Iğdırspor'a 2-0'lık Mağlubiyet Amedspor, Şampiyonluk Hedefinde Yara Aldı: Iğdırspor'a 2-0'lık Mağlubiyet

Gedson Fernandes ve Zaynutdinov Cezalı Duruma Düştü

Karşılaşma öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunan Gedson Fernandes ve Bakhtiyor Zaynutdinov, İstanbulspor maçında gördükleri sarı kartla bu sezon ligdeki 4. sarı kartlarına ulaştı ve cezalı duruma düştü. Bu nedenle, ikili siyah-beyazlı takımının ligin 28. haftasında Galatasaray ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ın Kalesini Kapattığı Maçlar

Beşiktaş, Süper Lig'de oynadığı son 4 karşılaşmada kalesini gole kapattı. Siyah-beyazlı takım, bu maçlarda Trabzonspor, Konyaspor ve İstanbulspor'u 2-0 mağlup ederken, Mondihome Kayserispor ile de 0-0 berabere kaldı. Resim-İHA