Göreve geldiği günden beri aldığı tüm maaşını mağdur insanlara ve farklı şehirlerde eğitim gören öğrencilere bağışlayan Başkan Demirci, bu aralar en çok konuşulan isimler arasında.

"MAAŞINI MAĞDUR VATANDALARA DAĞITIYOR"

Colemerg Haber sitesine konuşan Başkan İsmail Demirci, ''Göreve başlarken kendi kendime bir karar verdim alacağım maaşımı son görev günüme kadar kendime ve aileme harcamadan mağdur insanlarımıza kullanacağım dedim ve hep öyle yaptım. Maaşa ihtiyacım yok. Yüce rabbim bana zaten varlık bahşetmiş binlerce şükür olmayanları da düşündüğünüz zaman müslümanlığın önemli bir hizmetini ifa etmiş olursunuz. Dilerim ülkemizde imkanı olan pek çok başkan da benim gibi hareket eder"

Başkan Arslan Trafik Kazalarına Dikkat Çekti Başkan Arslan Trafik Kazalarına Dikkat Çekti

"BAŞKANLIK ATEŞTEN GÖMLEK GİYMEKTİR"

Başkanlığı süresince beş bin nüfuslu beldeye 15- 20 farklı projeyle hizmet getirdiğini ifade eden Başkan Demirci," Belde olarak beş bine yakın bir nüfusa sahibiz ve tüm bu nüfusun istem ve taleplerine belediye olarak cevap vermeye çalışıyoruz. Başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'na ve ilgili bakanlıklara,milletvekilimiz Sayın Husret Dinç,AK Parti İl Başkanımız Sayın Abdulmuttalip Özbek,Hakkari Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın İdris Akbıyık'ın destekleri ile büyük projelerimizi hayata geçirdik.Durankaya beldemize 15 ila 20 projeyi hayata geçirdik. Hizmet getirebilmenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye başkanı olmak gerçekten de ateşten gömlek giymek demektir"

"DURMAK YOK YOLA DEVAM"

Hizmet yolunda epey yol aldıklarını ve yola devam edeceklerini aktaran Demirci," Biz belediye olarak beş bin insana hizmet ve çalışmalar yapmak üzere bakmakla mükellef kılındık.Onlar için ne yapsam azdır. Allah çok şükür göreve başladığım ilk günden beri Durankaya beldemizi kalkındırmak geliştirmek için epeyi yol aldık ama bu demek değildir ki işimiz bitti, daha çok çalışacağız ta ki halkımızın arzuladığı en son hizmete kadar gece gündüz ayakta olmak zorunda olduğumuzun bilinci ile hareket ediyoruz"

"İNSANLARIMIZ TARIM VE HAYVANCILIKLA GEÇİMİNİ SAĞLIYOR"

Kent genelinde hiçbir fabrikanın olmadığınI belirten Demirci," İnsanlarımız tarım, hayvancılık,koruculuk ve serbest meslek ile geçimini sağlıyor. Yollarımızı, altyapı hizmetlerimizi , içme suyu sorununu,Sulama havuzlarını, Belediyemizin araç gereç sorunlarını büyük bir kısmını çözdük. Kar yağışı nedeniyle beldemizin tüm yollarını açtık. Mezarlıklarımıza çevre düzenlemesi yaptık ve Akasya fidanları ektik.Taziye evlerimizi kurduk.Durankaya Spor kulübümüzün ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Durankaya gençleri için kısa süre içinde kapalı halı saha, voleybol sahası ve gençlik merkezini teslim edeceğiz.

"PERSONEL AZLIĞINA RAĞMEN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ"

Demirci," Tüm hayır ve şer günlerinde halkımızla iç içe oluyoruz. Bu hayır şer günlerimizde belediye olarak gelen insanlara ikramları yapmaktayız. Engelli hemşerilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Az bir personel kadromuzla beş bin insanı mutlu etmek için mücadele ediyoruz.Pandemi için beldemizi düzenli dezenfekte ediyor, halkımıza okullara ve sağlık merkezlerimize hijyenik ürünlerde katkılar sunuyoruz.Dar Gelirli vatandaşlarımıza gıda desteğinde bulunuyoruz.Çalışmalarımıza hiç ara vermeden tüm belediye çalışanları ile beraber devam ediyoruz.''diye konuştu.