Hakkari'de 16 yaşındaki genç kız intihar etti Hakkari'de 16 yaşındaki genç kız intihar etti

Başkan Aydoğdu Engellileri Unutmuyor

Aydoğdu, engelliler olarak bir gün değil her gün hatırlanmak istediklerini söyledi. Yaşamın her alanında faaliyet ve hizmetlerine devam edeceklerini ifade eden Aydoğdu, şunları kaydetti: "Engelli kardeşlerimizin önündeki tüm engellerini kaldırarak hizmetlerin'de köprü olmaya devam edeceğiz inşallah. Ben değil, sokaklar engellidir. Tohum toprağa engelliler topluma emanettir."

Başkan Aydoğdu'nun Mesajı

Başkan Aydoğdu, engellilerin her zaman toplumun bir parçası olması gerektiğini vurgulayarak, onların yaşamlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Engelli kardeşlerimizi desteklemenin ve onların ihtiyaçlarını karşılayarak hayatlarını daha iyi bir hale getirmenin önemli olduğunu ifade etti.

Engelliler İçin Yapılan Çalışmalar

Başkan Aydoğdu, engelliler için yapılan çalışmaların her geçen gün arttığını ve ilerlediğini söyledi. Engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak adına yeni projeler üretildiğini ve hizmetlerin her alanda devam edeceğini belirtti.

Engellilere Destek Sözü

Başkan Aydoğdu, engellilere destek olmayı ve onların yaşamlarını kolaylaştırmayı sürdüreceklerini belirterek, toplumun her kesiminde engellilere karşı duyarlılık oluşturulmasının önemli olduğunu dile getirdi. Engellilerin toplumda daha fazla yer alması için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.