Akülü Tekerlekli Sandalye Desteğiyle Esmanur Atasoy'a Yardım

%85 Özel Gereksinimli olan Esmanur Atasoy, Dedeler köyünde ikamet ediyor. Ancak onun ihtiyacı olan akülü tekerlekli sandalye desteğine Aydoğdu tarafından bulundu. Bu destek sayesinde Esmanur'un günlük yaşamı kolaylaşacak.

Hakkari Milletvekili Bartın'dan mayın patlaması sonucu Hayatını kaybeden Düzen ile ilgili soru önergesi Hakkari Milletvekili Bartın'dan mayın patlaması sonucu Hayatını kaybeden Düzen ile ilgili soru önergesi

Özel Eğitimde Verimli Çalışmalar

Hakkari Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, özel gereksinimli çocuklara evde eğitim vererek çok güzel ve verimli çalışmalar yürütüyor. Aydoğdu, bu eğitimlerde emeği geçen il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri ile öğretmenlere teşekkür etti.

Gönüllü Hayırseverlerin Destekleri

Aydoğdu, gönüllü hayırseverlerin destekleriyle özel gereksinimli çocukların okuyabilmesi, gezebilmesi, eğlenebilmesi ve mutlu olabilmesi için Engelsiz yaşam desteklerinin arttığını belirtti. Bu desteklerin devam edeceğini vurguladı ve engelleri kaldırmaya devam edeceklerini söyledi. Ayrıca, özel gereksinimli çocukların mutluluğunu ve ailelerinin dualarını alarak hizmet ve desteklerine devam edeceklerinin sözünü verdi.

Beraber Güçlüyüz

Aydoğdu, özel ve güzel çocukların mutluluğunu ve dualarını alarak onları mutlu etmenin bir nebze olsun mutluluk verdiğini ifade etti. Son olarak, topluma engellilerin emanet olduğunu ve onlara hizmet etmek için daima güçlü olacaklarını belirtti.