İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantı, Şube Müdürü Kenan Engin başkanlığında yapıldı. Toplantıda, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda öğrencilerde sosyal sorumluluk bilincinin geliştirilmesi, toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi ve ilçede iyilik kültürünün yaygınlaştırılması hedefleri ele alındı. Projenin, ilçedeki tüm resmi ve özel okulları kapsayacağı belirtildi.

Görüşmelerde; okulların yürüteceği sosyal sorumluluk faaliyetleri, ortak kurumsal kimlik ve etiket kullanımı, “İyilik Ovası Bayrağı”nın devir sistemi ile sosyal medya paylaşımlarında dikkat edilmesi gereken hususlar masaya yatırıldı. Ayrıca faaliyetlerin takvimlendirilmesi, koordinasyonu ve raporlama süreçleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

83 139 857X503

Proje kapsamında her okulun belirli periyotlarla ihtiyaç sahibi ailelere destek, çevre temizliği, kitap bağışı ve çeşitli farkındalık çalışmaları gerçekleştireceği ifade edildi. Yapılan çalışmaların ortak bir kurumsal kimlikle paylaşılacağı, sembolik olarak “İyilik Ovası Bayrağı”nın bir okuldan diğerine devredilerek iyilik zincirinin büyütülmesinin amaçlandığı kaydedildi.

Hakkari'de 2 Bin Rakımda Enerji Mesaisi
Hakkari'de 2 Bin Rakımda Enerji Mesaisi
İçeriği Görüntüle

Toplantı, ilçede dayanışma kültürünü güçlendirmeye yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği mesajıyla sona erdi.

81 322