1986 yılında kurulan Van bölgesi (Van-Hakkari-Bitlis) veteriner hekimler odasının 18. Olağan genel kurul seçimleri yapıldı.

Memur-Sen'den Harcamalara Karşı Çağrı: İsrafa Son Verin Memur-Sen'den Harcamalara Karşı Çağrı: İsrafa Son Verin

Van Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda pazar günü gerçekleştirilen kongrede Hakkarili Veteriner Hekim Prof. Dr. Cumali Özkan ile Prof. Dr. Lokman Aslan yarıştı.

Van, Hakkari ve Bitlis'ten veteriner hekimlerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede 350 delegeden 180'i oy kullandı.

Kongrede 124 oy alan Veteriner Hekim Prof. Dr. Cumali Özkan, Van, Hakkari ve Bitlis Veteriner Hekim Odası'nın yeni başkanı seçildi.


Aslen Hakkarili olan Prof. Dr. Cumali Özkan, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesinde Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Kongre sonrası kısa bir açıklama yapan Veteriner Hekim Prof. Dr. Cumali Özkan, "Kıymetli meslektaşlarım, 18. Olağan genel seçimlerine katılımlarını ve desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. Bu seçimin bölgemize, mesleğimize ve meslektaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bundan sonra birlik ve beraberlik içinde mesleğimiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı bilmenizi isterim. Şahsım ve tüm seçilen kurul üyelerimiz adına teşekkür eder, saygılar sunarım" ifadelerini kullandı.