TÜGYAP yönetimi Hakkarili gazetecilerle deprem ve kültür-sanat konuları başta olmak üzere bir çok konuda istişarelerde bulundu. 

Hakkari'de TÜGYAP'ın kurulmasına değinen genel başkan Yasin İPEK ve Hakkari şube başkanı Serkan BESİ  gazetecilerin ve yazarların deneyimlerini paylaşmalarına, güncel konuları tartışmalarına ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamalarına olanak tanır.

Hakkari'de Cisim patlaması sonucu Hayatını Kaybeden Düzen, defnedildi Hakkari'de Cisim patlaması sonucu Hayatını Kaybeden Düzen, defnedildi

Hakkarili gazetecilerin katılımıyla yapılan toplantıda,  bölgenin medya sektörüne ilişkin zorluklar, başarılar ve çözüm önerileri gibi konuları ele alındı, bunun yanı sıra gazetecilik mesleğinin önemini vurgulamanın yanı sıra, yerel medya çalışanları arasında dayanışma ve işbirliğini artırmaya da yönelik çalışmalardan bahsedildi.

Yarın Hakkari deki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edecek olan TÜGYAP yönetimi kapsamlı bir deprem çalıştayının ve akabinde belirlenen tedbir paketinin hayata geçirilmesinin ezlem olduğunu belirtti.