Oğuzhan Uğur'un Youtube'daki Babala TV'de siyasileri davet ettiği “Mevzular Açık Mikrofon” programına bu kez Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu katıldı.

Programda Kılıçdaroğlu’na soru soran genç bir kızın videosu, "Hüda-Par Gençlik" ismiyle açılan bir hesap tarafından hedef alındı.

Söz konusu paylaşımda, "Dövme yani vücuda iğneler batırarak deri altına boya zerk etmek sureti ile şekiller çizmek dinimizce yasaklanmıştır. Ayrıca kadınların bu şekilde giyinmeleri katiyen caiz değildir. İnşallah bu dönemde İslam'ın gerçek temsilcileri mecliste olacak, günahkarları hak yoluna döndürecek" ifadeleri yer aldı.

Bu durum büyük tepki çekerken HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er bir açıklama yaptı.

Aile Bakanlığından 8 Mart için 10 Milyon TL Değerindeki İhale Aile Bakanlığından 8 Mart için 10 Milyon TL Değerindeki İhale

"Hukuk önünde hesaplaşacağız"

Söz konusu hesabın partileriyle bir alakasının bulunmadığını belirten Er, "Hangi yalanınıza yetişelim şaşırdık doğrusu. HÜDA PAR Gençlik Kolları diye paylaşılan hesabın partimizle hiçbir ilgisi yoktur. Mayıs 2023'te açılan hesabın operasyonel olduğu açıktır. Gençlik Kolları resmi hesabımız @HudaParGenclik'tir. Hukuk önünde hesaplaşacağız" dedi.