Atatürk Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okuması ile başladı.

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, usta şair ve ressam Bedri Rahmi Eyüboğlu’na ait, memleket duygusu ve ince ruhlu olma temalı etkileyici bir şiiri okuyarak açılış konuşmasını yaptı.

Erdoğan Sermayeye Destek Sözü Verdi: Ekonomimiz Yeniden Şekilleniyor, Yeni Bir Lige Geçiş Yapacağız Erdoğan Sermayeye Destek Sözü Verdi: Ekonomimiz Yeniden Şekilleniyor, Yeni Bir Lige Geçiş Yapacağız

Gür, Türk medeniyetini ayakta tutan Mevlana, Yunus Emre, Sezai Karakoç, Aşık Veysel, Fuzuli, Ahmedi Hani, Melaye Bateyi,Fuzuliler, Necip Fazıllar ve daha nice kıymetli şahsiyet ve mütefekkirlerin manevi izinden gittiklerini söyledi.

Gür, konuşmanın devamında şunları kaydetti. '' Gönüllerimizi aydınlatma gibi böyle güzel bir amaca hizmet eden tüm öğrencilerimizi ve programa emek veren tüm öğretmenlerimizi, huzurlarınızda ayrı ayrı tebrik ediyorum.
Programda; Atilla İlhan, Cahit Zarifoğlu, Mehmet Akif İnan, Erdem Beyazıt, Rasim Özdenören, Sezai Karakoç, Nuri Pakdil, Alaadin Özdenören, Necip Fazıl Kısakürek ve Yılmaz Erdoğan gibi usta şairlere ait şiirler, öğretmen ve öğrenciler tarafından etkileyici bir şekilde seslendirildi.
Etkinliğe AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yoldaş, Defterdar Ramazan Özdemir, kurum amirleri , kurum yöneticileri, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı.

Dinleti, İl Müdürü Bilal Gür’ün ve protokolün, emeği geçenleri tebrik etmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.