Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinde dün evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Gökçe Baykal, yürütülen arama çalışmalarının ardından sağ olarak bulundu.

Hakkari Yaylalarında Berivanların Zorlu Süt Sağım Mesaisi Devam Ediyor
Hakkari Yaylalarında Berivanların Zorlu Süt Sağım Mesaisi Devam Ediyor
İçeriği Görüntüle

Edinilen bilgilere göre, Yüksekova ilçesine bağlı Güngör Mahallesi İbrahim Uzunköprü 906. Sokak'ta ikamet eden Kanıt Koleji 9. sınıf öğrencisi Gökçe Baykal, dün saat 16.00 sıralarında evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamamıştı.

Ailesinin durumu güvenlik güçlerine bildirmesi üzerine bölgede arama çalışması başlatılmıştı.

Arama Çalışmaları Sonuç Verdi

Güvenlik güçleri tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda Gökçe Baykal'ın sağ salim bulunduğu öğrenildi.

Genç kızın bulunması, başta ailesi olmak üzere yakınları ve sevenleri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Aileden Teşekkür Mesajı

Gökçe Baykal'ın bulunmasının ardından daha önce yapılan kayıp ihbarı sona ererken, aile arama çalışmalarına katkı sunan güvenlik güçlerine ve duyarlılık göstererek destek veren vatandaşlara teşekkür etti.

Olayın mutlu sonla sonuçlanması ilçede de memnuniyetle karşılandı.