Yüksekova’da İngilizce Tiyatro Oyunu Sergilendi

70 Öğrenci Etkinlikte Yer Aldı

Yüksekova Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte, 70 öğrenci İngilizce tiyatro oyunu ve müzik dinletisi sundu. Katılımcılar, gösterilen performanstan memnuniyetini dile getirdi.

İngilizce Öğretmeni Ramazan Öztekin’den Açıklamalar

Etkinlikte görev alan İngilizce Öğretmeni Ramazan Öztekin, Yüksekova’da ilk kez İngilizce dilinde tiyatro ve müzik etkinliği düzenlendiklerini belirtti. Öztekin, “Dünyanın her yerinde önemli olan İngilizce dilini öğrencilerimize kazandırmak için çalışıyoruz. Bu etkinlikle hem eğlendik hem de öğrencilerimizin İngilizce becerilerini geliştirmelerine katkı sağladık. Katılımcıların memnuniyeti bizleri de mutlu etti. Tüm öğrencilere sertifikalarını takdim etmekten mutluluk duyuyorum” dedi.

Hakkari Milletvekili Bartın'dan mayın patlaması sonucu Hayatını kaybeden Düzen ile ilgili soru önergesi Hakkari Milletvekili Bartın'dan mayın patlaması sonucu Hayatını kaybeden Düzen ile ilgili soru önergesi

Etkinlik Hatıra Fotoğrafı ile Son Buldu

Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. Katılımcılar, bu tür etkinliklerin tekrarlanması temennisinde bulundu.

20240601Aw217742 8 860X505-1