Dernek Başkanı Yavuz Aydoğdu, yaptığı açıklamada ismini vermek istemeyen bir hayırseverin katkılarıyla derneğe 2 adet elektrikli hasta yatağı ile 2 adet pediatrik manuel tekerlekli sandalye bağışlandığını duyurdu.

Bağışlanan ekipmanların sadece il merkeziyle sınırlı kalmayacağını belirten Aydoğdu, Hakkari ve çevresindeki sınır köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi engelli bireylere de ulaştırılacağını ifade etti. Dağıtımların titizlikle yapılacağını vurgulayan Aydoğdu, “Coğrafya gözetmeksizin, gerçekten ihtiyacı olan herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Bu destekleri adil ve şeffaf bir şekilde sahiplerine ulaştıracağız” dedi.

Hakkâri Belediye Eşbaşkanı Akış’tan Cezaevinden Bayram Mesajı
Hakkâri Belediye Eşbaşkanı Akış’tan Cezaevinden Bayram Mesajı
İçeriği Görüntüle

Aydogsuuu 857X503

Hayırsevere de teşekkür eden Aydoğdu, “Bu hayır yolunda bizlere destek olan, birçok engelli bireyin hayatına dokunmamıza vesile olan değerli abimize gönülden teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden binlerce kez razı olsun” ifadelerini kullandı.

Dernek yetkilileri, bu tür desteklerin artmasıyla daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.