Şehrin Çehresi Değişiyor: Hakkâri’ye Yeni Meydan Geliyor
Şehrin Çehresi Değişiyor: Hakkâri’ye Yeni Meydan Geliyor
İçeriği Görüntüle

Dernek Başkanı Yavuz Aydoğdu, yaptığı açıklamada, ismini vermek istemeyen bir hayırseverin bağışıyla temin edilen hasta yatağının, yüzde 95 özel gereksinimli olan Zümrüt Taşçı’ya teslim edildiğini belirtti. Aydoğdu, dernek olarak ihtiyaç sahibi engelli bireylere ulaşmaya devam ettiklerini vurguladı.

“Coğrafya tanımaksızın tüm engelli kardeşlerimize adil ve şeffaf şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz” diyen Aydoğdu, desteklerinden dolayı hayırsevere teşekkür ederek, “Bu hayır yolunda bizlere katkı sunan değerli büyüğümüze kalbi şükranlarımızı sunuyoruz. Allah kendisinden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Hasta yatağının teslim edilmesiyle büyük mutluluk yaşayan Taşçı ailesi ise yıllardır böyle bir desteğe ihtiyaç duyduklarını dile getirdi. Aile, “Kızımız doğuştan yatalak. Onu taşımakta çok zorlanıyorduk, çoğu zaman yerde yatırmak zorunda kalıyorduk. Maddi imkanlarımız olmadığı için hasta yatağı alamıyorduk. Bu bizim en büyük hayalimizdi. Çok şükür gerçekleşti. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diyerek duygularını paylaştı.

Yapılan yardımın, hem aileye hem de benzer durumda olan vatandaşlara umut olması bekleniyor.

Screenshot 1773610218 857X503