Hakkari Belediyesine bağlı Su ve Kanalizasyon işleri müdürlüğüne bağlı su Arıza, su dağıtım ve kanalizasyon şefliklerine bağlı ekipler bayram süresince dur durak bilmeden bayramda da çalışmalarına devam ettiler.

Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Tunç, Vali ve Belediye Başkan Vekili Sayın İdris Akbıyık'ın emirleriyle bayram süresince halkımızın mağdur olmaması adına tüm ekipleri seferber ettiklerini söyledi.

Milletvekili Parlak Hakkari'nin yollarını meclis gündemine taşıdı Milletvekili Parlak Hakkari'nin yollarını meclis gündemine taşıdı

Başkan Tunç," Su Arıza ekipleri aşağı bağlar mahallesinde oluşan arızayı gidermek için geceli gündüzlü çalışma yürütürken , kanalizasyon ekipleri kentin değişik mahallerinde oluşan arızaları giderdi. Su Dağıtım ekipleri kente su veren depolardan mahallere su akışı sağladılar, bayram süresince büyük fedakarlık gösteren ekiplere mahalle sakinleri ikramlarda bulunup , başta Sayın valimize ve çalışan ekiplere teşekkür edip , tüm bu çalışmaları yürüten çalışanların bayramı aileleriyle beraber geçirmek yerine halkımızın mağduriyet yaşamaması adına yoğun mesai yürüten ekiplere minnettarım.

Bayramın geri kalan günlerinde de tüm ekiplerimizin çalışmalarına devam edeceklerini ve oluşacak mağduriyetleri gidermek adına tüm ekiplerin teyakkuz halinde alacaktır. Bu vesileyle tüm halkımızın mübarek kurban bayramı kutlar , ve onların rahat ve sorunsuz bir bayram geçirmeleri için sahada çalışmalarının devam edeceğini belirtmek isterim" dedi.