Amedspor, TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup Lideri Olarak Şampiyonluğa Ulaşıyor Amedspor, TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup Lideri Olarak Şampiyonluğa Ulaşıyor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son hafta maçında Danimarka'nın Kopenhag ekibiyle bir üst tur için mücadele edecek.

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki Parken Stadı'ndaki maç bu akşam 23.00'te başlayacak. Karşılaşma, EXXEN'den şifreli olarak yayınlanacak.

Maçı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek.

MAÇTAKİ İHTİMALLER

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükselmesi için Kopenhag ile oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılması gerekiyor.

Averajla rakibinin gerisinde yer alan sarı-kırmızılı takım, yarın kazanması durumunda puanını 8'e çıkartacak ve diğer maçın sonucuna bakılmaksızın grup ikincisi olarak adını son 16 turuna yazdıracak.

Galatasaray'ın kazanamaması ve gruptaki diğer maçta Manchester United'ın Bayer Münih karşısında galip gelememesi halinde sarı-kırmızılı takım, grup üçüncüsü olarak UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

Sarı-kırmızılı takımın galip gelememesi ve Manchester United'ın Bayern Münih'i yenmesi durumunda ise Galatasaray, Avrupa defterini kapatacak.

AVRUPA ARENASINDA 314'ÜNCÜ MAÇ

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son hafta maçında yarın Danimarka'nın Kopenhag ekibine konuk olacak Galatasaray, Avrupa kupalarında 314. mücadelesine çıkacak.

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında çıktığı 313 müsabakanın 112'sinden galibiyetle ayrıldı. 117 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 84 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Avrupa arenasında rakip fileleri 423 kez havalandıran sarı-kırmızılılar, kalesinde ise 465 gole engel olamadı. ArtıGerçek

Galatasaray, Kopenhag canlı izle

A Grubu'nda yer alan Galatasaray, grubundaki son maçında deplasmanda Kopenhag'la karşılaşacak.

Sarı-kırmızılılar, rakibini mağlup etmesi halinde bir üst tura çıkmayı garantileyecek.

Şampiyonlar Ligi'nde bugün oynanacak maçların programı şöyle:

20.45: Lens-Sevilla
20.45: PSV Eindhoven-Arsenal
23.00: Manchester United-Bayern Münih
23.00: Kopenhag-Galatasaray
23.00: Napoli-Braga
23.00: Union Berlin-Real Madrid
23.00: Inter-Real Sociedad
23.00: Salzburg-Benfica

DUVAR