Gençlere barınma imkanı sunmanın yanı sıra onları maddi açıdan da destekleyen Gençlik ve Spor Bakanlığı, yeni döneme ilişkin burs/kredi başvurularını almaya başladı.

Altınlar Gelinin mi, Damadın mı? Yargıtay Son Sözü Söyledi! Altınlar Gelinin mi, Damadın mı? Yargıtay Son Sözü Söyledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2024-2025 eğitim öğretim yılında ilk defa bir yükseköğretim programına girmeye hak kazanan öğrenciler, halen bir yükseköğretim programına devam eden ara sınıf öğrencileri ve yurt dışında öğrenim gören Türk vatandaşları, burs/kredi başvurusunda bulunabileceğini açıkladı.

13 Ekim Pazar günü saat 23.59'a kadar devam edecek olan burs/kredi başvurularının e-Devlet üzerinden alınacağı belirtilirken, başvuru bilgilerini değiştirmek isteyen öğrencilerin yine bu tarihe kadar e-Devlet üzerinden bilgilerini güncelleyebileceği bildirildi.

https://twitter.com/OA_BAK/status/1843546440783495542

Kaynak: igf