Hakkari Belediyesi Bayram Öncesi Temizlik Çalışmalarını Hızlandırdı

Bir yandan çöp toplama işlemlerini hızlandıran ekipler, diğer yandan ve vatandaşların mağdur olmaması için çalıştı.

Bayram Öncesi Temizlik Önlemleri Alındı

Bayram öncesi çevre ve insan sağlığını etkileyecek tüm önlemleri alan kentin birçok mahallesinde Hakkari Belediyesi, Bayram boyunca sürdüren ekipler, vatandaşların Beyaz masaya bildirdiği şikayet ve ihtiyaçlara eş başkanların talimatı ile anında cevap verdi.

Ekipler Huzurlu Bir Bayram İçin Çalıştı

“Ekiplerimiz Olağanüstü Çalışma Gayreti Gösterdi”

Hakkari'de trafik kazası.. 2 kişi hayatını kaybetti, 3 yaralı Hakkari'de trafik kazası.. 2 kişi hayatını kaybetti, 3 yaralı

Ekiplerin huzurlu bir bayram için canla başla çalıştıklarını ifade eden Belediye Eş Başkanlar Mehmet Saddık Akış Viyan Tekçe, “Bayram boyunca  vatandaşlarımızın mağdur olmaması ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalıştı.

Vatandaşlarımızdan gelen şikayetlere anında çözüm odaklı dönüş yapıldı. Bu anlamda görev başında olan tüm personelimize özen, özveri ve dikkatlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Halkımızın talepleri ve huzuru bizim için her zaman her şeyden önemlidir”

İlimizde yaşanan selde vatandaşlarımızın mağdur olmamı ekiplerimiz büyük bir özen gösterdi. Gecesini gündüzüne katan ekiplerimize ve bizlere destek veren halkımıza teşekkür ediyoruz. Ekiplerimizin çalışmaları bayram sonrasında da daha da artarak devam edecek.

Whatsapp Image 2024 04 13 At 11.00.15 860X505Whatsapp Image 2024 04 13 At 11.00.15 (1) 860X505