Hakkari Belediye Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış'ın İlk Toplantı

Eş Başkan Akış, birim müdürleri ile tanışarak belediyenin mevcut ve genel durumu hakkında bilgi aldı. Toplantıda, mevcut durumun genel bilgilendirme değerlendirmesi ve ileriye dönük yapılacak çalışmalar gibi değişik konular ele alındı. Hakkari'nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten Başkan Akış, hizmetlerin sağlıklı yürütebilmesi için herkesin üzerine düşenin fazlasıyla yapması talimatı verdi. Toplantıda Başkan Akış'a Başkan Yardımcıları Hatice Ücar, Ali Onay eşlik etti. Saat 16:30'da başlayan toplantı saat 19:00'da sona erdi.

Maden eylemi 23. Gününde; Marunıs'taki talandan pay alan çok! Maden eylemi 23. Gününde; Marunıs'taki talandan pay alan çok!

Toplantı Detayları

Hakkari Belediye Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış, belediye bünyesindeki birim müdürleri ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Eş Başkan Akış, birim müdürleri ile tanışarak belediyenin mevcut ve genel durumu hakkında bilgi aldı. Toplantıda, mevcut durumun genel bilgilendirme değerlendirmesi ve ileriye dönük yapılacak çalışmalar gibi değişik konular ele alındı. Hakkari'nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten Başkan Akış, hizmetlerin sağlıklı yürütebilmesi için herkesin üzerine düşenin fazlasıyla yapması talimatı verdi. Toplantıda Başkan Akış'a Başkan Yardımcıları Hatice Ücar, Ali Onay eşlik etti. Toplantı, saat 16:30'da başladı ve saat 19:00'da sona erdi.

99140907 Bb43 4444 86F3 F16Bf98Fdb5E 860X505