Cumhuriyet Halk Partisi’nin Hakkari eski İl Başkanı Nazım Demir, Ankara’da önemli bir siyasi temas gerçekleştirdi. CHP’nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşmede, partinin bölgedeki çalışmaları ve güncel siyasi gelişmeler değerlendirildi.
Toplantıya, Ferhat Karadağ, Seracettin Bedirhanoğlu, Hasan Aktaş ve Sait Namdar da katılım sağladı. Ayrıca CHP Genel Başkan Yardımcısı Nevaf Bilek de görüşmede yer aldı.
İstişare havasında geçen buluşmada, bölgedeki siyasi atmosfer, partinin saha çalışmaları ve yaklaşan kurultay süreci üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. İl başkanları, kendi bölgelerindeki gelişmeleri aktararak görüş ve önerilerini paylaştı.
Ziyaretin, parti içi dayanışmayı güçlendirmek ve bölgesel siyasi gündemi değerlendirmek amacıyla gerçekleştirildiği ifade edildi.





