Önceki gün Yüksekova ilçesini ziyaret eden Bakan Yardımcısı Gizligider, akşam saatlerinde Hakkari'ye geldi. Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’ne yükselen Hakkâri Sportif Faaliyetler Kulübü’nün yönetici ve sporcularıyla bir araya gelerek başarılar diledi.

Çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek, bol ve bereketli kazançlar dileyen Gizligider, sabah saatlerinde kentteki ziyaretlerini sürdürdü.

Bakan Yardımcısı Gizligider ve beraberindikiler, Yeni Mahalle'de yerli organik domates ile salça üretimi yapan üretici kadınları ziyaret eden Gizligider Vali Akbıyık ile birlikte taş ocakta domates salçası yapan kadınlarla sohbet ederek birlikte salça yaptılar.

Azad Yür, Ay Konum Harita mühendislik ofisini de hizmete açan Gizligider ve beraberindeki partililer burada Mühendis Azad Yür ile bir süre sohbet ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Gizligider daha sonra Ak Parti İl Başkanı ile birlikte parti binasını ziyaret ederek burada partililerle bir süre sohbet ettiler. Bakan Yardımcısı Gizligider Herkari Kadın Koperatifi OrganikTarım Evi Açılışı, Golazüryan sosyal tesislerinin ardında ildeki ziyaretleri devam etti.

Ardından Bakan Yardımcısı ve beraberindekiler kısa süre önce vefat eden Davut Çiftçini taziyesine katıldı.

Gizligider, kent merkezinden bir düğün törenine katıldıktan sonra kentte ayrıldı.

AK Parti Hakkari Milletvekili Husret Dinç, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, AK Parti İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Abdulmecit Tarhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Fırat, ve bazı kurum amirlerinin eşlik ettiği Gizligider, daha sonra kentten ayrıldı.

bakan-yardimcisi-gizligider.jpgvali-akbiyik-013.jpgbakan-yardimcisi-gizligider-4.jpgbakan-yardimcisi-gizligider-3.jpg

azad-yur.jpg

Hakkari'nin Marunıs Köyünde maden eylemi 20. gününde Hakkari'nin Marunıs Köyünde maden eylemi 20. gününde