Adalet ve Kalkınma Partisi Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kaya, bu mübarek ayın rahmet, mağfiret ve bereket ayı olduğuna dikkat çekti.

Başkan Akış'ın duruşması ertelendi
Başkan Akış'ın duruşması ertelendi
İçeriği Görüntüle

Ramazan ayının başının rahmet, ortasının mağfiret, sonunun ise cehennem azabından kurtuluş olduğunu ifade eden Kaya, bu mübarek zaman diliminin gönüllere huzur, hanelere bereket getirmesini temenni etti. Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Kaya, Ramazan’ın ülkeye ve tüm İslam âlemine kardeşlik ve dayanışma ruhu kazandırmasını diledi.

Paylaşma, yardımlaşma ve manevi arınmanın en güzel şekilde yaşandığı Ramazan ayının, kırgınlıkların sona ermesine ve kalplerin birbirine yakınlaşmasına vesile olmasını isteyen Kaya, toplumsal dayanışmanın daha da güçlenmesi temennisinde bulundu.

Kaya, mesajının sonunda Ramazan-ı Şerif’in millete, İslam âlemine ve Hakkarili vatandaşlara hayırlar getirmesini dileyerek, sağlık, huzur ve bereket dolu bir ay geçirilmesi temennisinde bulundu. “Hayırlı Ramazanlar” ifadeleriyle mesajını tamamladı.