Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Özdemir, Meclis Başkanı Timur Sevi, Yönetim kurulu üyeleri, Abdulgaffar Çelikbaş, Necati İrinç, Abdülcebar Arslan, Murat Canan, Abdullah Kaçan ve İdris Bozkurt Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Hakkari'de Cisim patlaması sonucu Hayatını Kaybeden Düzen, defnedildi Hakkari'de Cisim patlaması sonucu Hayatını Kaybeden Düzen, defnedildi

‘’Hakkari’de hepimizin tek bir amacı var. O da Hakkarili çocuklarımızın geleceklerinde daha iyi bir Hakkari ve yaşam sunmak’’ Ticaret ve Sanayi Odasının yaptığı çalışmalar ile ilgili Salih Özdemir’den bilgiler alan Vali Çelik, misafirleri ile ticaret ve sanayi alanında daha iyi neler yapılacağı konusunda istişarelerde bulundu. ‘’Hakkari’de hepimizin tek bir amacı var. O da bir çocuğun yarınlarına daha iyi bir yaşam sunmak’’ diyen Vali Ali Çelik, misafirlerine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti"