Yüksekova İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, her ay olduğu gibi spor faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, bu anlamlı günde öğretmenlere yönelik özel bir voleybol turnuvası başlattı.

Bu yılki turnuvaya, ilçe milli eğitim müdürlüğü bünyesindeki okullar ve rehabilitasyon merkezleri dahil toplam 45 kurum katılım sağlıyor. Turnuva, yaklaşık 1.5 ay sürecek olup her gün 3 müsabaka ile spor coşkusunu sürdürecek. Ayrıca, öğretmenler için kort tenisi ve masa tenisi gibi ek faaliyetler de planlanırken, tüm etkinlikler öğretmenlere özel ve tamamen ücretsiz olarak karşılanıyor.

140281

Turnuva öncesi bir konuşma yapan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İlhan Yılmaz, öğretmenlerin toplumdaki eşsiz rolüne dikkat çekerek, "Öğretmenler bizim için çok kıymetli, çok özel kişilerdir. Bir şehrin sessiz kahramanı, bir çocuğun kalbine yön veren ışık, geleceğin mimarı.Öğretmen, sadece bir meslek mensubu değil, yarınları inşa eden, toplumun yolunu aydınlatan en kıymetli emek sahibidir. Bizler, öğretmenlerimizin emeklerini sadece 24 Kasım’da değil, yılın her günü hissediyor ve onların toplum için taşıdığı değeri yürekten takdir ediyoruz" dedi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak öğretmenlerin yanında olmaktan onur duyduklarını belirten Yılmaz, "Turnuvaya katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize başarılar diliyor; özverili çalışmalarından dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Ayrıca, bu anlamlı çalışmamıza verdikleri kıymetli desteklerden dolayı İlçe Kaymakamlığımıza ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze minnettarız" diye konuştu.

“Jin, Jiyan, Azadî” Sloganı Hakkari'de Yankılandı
“Jin, Jiyan, Azadî” Sloganı Hakkari'de Yankılandı
İçeriği Görüntüle

Yüksekova İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün spor salonunda bir araya gelen öğretmenler, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İlhan Yılmaz'ın açılış konuşmasının ardından turnuvanın startını verdi.