Şirnex’in Silopiya ilçesinde Habur Sınır Kapısı’nda gümrük muhafaza memurları ve güvenlik görevlilerinin bir kadına şiddet uyguladığı ana ait görüntülerin ortaya çıkmasının ardından, Şırnak Valiliği yaptığı açıklamada şiddet uygulayan 2 gümrük muhafaza memurunun açığa alındığını açıkladı.
Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklama şu şekilde, “Habur Sınır Kapısı’nda 31.01.2023 günü yaşanan ve sosyal medya hesaplarında yayınlanan görüntülerdeki müessif olay ile ilgili olarak; Valiliğimiz tarafından soruşturma başlatılmış, olaya karıştığı tespit edilen iki gümrük muhafaza memuru açığa alınmıştır” denildi.
ŞIRNEX BAROSU: TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Şiddet olayına ilişkin Şirnex Barosu da açıklama yaptı. Baro olayın takipçisi olacaklarını belirterek, “Sosyal medyaya yansıyan bir kısım görüntülerde, Habur Sınır Kapısı’nda görevli gümrük muhafaza memurları tarafından yaşlı bir çifte şiddet uygulandığı görülmektedir. Baromuz tarafından gerekli araştırmalar yapılmakta olup, en kısa zamanda ilgililer hakkında yasal işlemlerin başlatılması için girişimlerde bulunulacaktır” ifadelerine yer verildi.
Kadına şiddet uygulayan memurlar açığa alındı
Bu içeriğe tepkiniz
Yorumlar
Trend Haberler
Hakkari'de Sahur Vakti: 20 Yaşındaki Genç Hayatına Son Verdi
Hakkâri’de Adliye Personeline “Sürgün Tayin” İddiası
Hakkari Otogarı’nda Karmaşa: Şehirler Arası Minibüslerle Taşınıyor
Hakkarili Diyar Koç: “İşkence ve tehditlere karşı direndim”
YPG’li Dindar Bor İçin Colemêrg’de Kitlesel Taziye
Hakkâri’de 5 Çocuk Annesi Kadın Ahırda Ölü Bulundu
Hakkari'ye Atanan Yeni Vali Taşyapan'ın Kayyımlık Karnesi
Hakkâri Yolunda Feci Kaza: 1’i Ağır 8 Yaralı
Hakkari'de 4 Kişi Donarak Hayatını Kaybetti
Hakkari’de Maden Ocağında İş Kazası: 1 Ölü
