Otizm bir eksiklik değil, farklı bir gelişim biçimidir. Bu farklılıkları anlamak, kabul etmek ve desteklemek hepimizin sorumluluğudur.

Hakkari KESK Şubesi1 Mayıs’a Hazırlanıyor: Çarşıda Bildiri Dağıttılar Hakkari KESK Şubesi1 Mayıs’a Hazırlanıyor: Çarşıda Bildiri Dağıttılar

Toplum olarak, otizmli bireylerin eğitime, istihdama ve sosyal yaşama tam katılımını sağlamak için daha kapsayıcı adımlar atmalıyız. Sevgi, anlayış ve destekle onların hayatını kolaylaştırabilir, yeteneklerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olabiliriz.

Otizm Vali 2 1280X720

Bu özel günde, otizmli bireylerin ve ailelerinin yanlarında olduğumuzu bir kez daha vurguluyor, herkesin duyarlılığını artırmasını temenni ediyorum. Unutmayalım, farkındalık ilk adımdır; asıl önemli olan kabul ve destekle daha kapsayıcı bir toplum inşa etmektir.