Hakkâri Valisi Ali Çelik, beraberindeki heyetle birlikte Hakkâri’nin Seyir Tepesi mevkisinde yaşanan elim trafik kazasında hayatını kaybeden Macit Dayan ve Sıtkı Dayan için Çukurca’nın Akkaya Köyü Camii’nde düzenlenen taziye programına katıldı.

Taziye evinde aile bireyleri ve yakınlarıyla bir araya gelen Vali Çelik, başsağlığı dileklerini ileterek acılarını paylaştı. Programda kazada yaşamını yitiren vatandaşlar için dualar edilirken, ailelere sabır temennisinde bulunuldu.

AK Parti Heyetinden Durankaya’da İstişare Ziyareti
AK Parti Heyetinden Durankaya’da İstişare Ziyareti
İçeriği Görüntüle

Dayan Ailesi Taziye

Vali Ali Çelik, taziye ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum. Rabbim mekânlarını cennet eylesin.” ifadelerini kullandı.

Vali Çelik’e ziyarette Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orçun Cüneyt Zor, İl Emniyet Müdürü Attila Ayata, AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya ve aşiret lideri Fatih Keskin eşlik etti.