Vali Ali Çelik’ten Trafik ve İlk Yardım Haftası İçin Anlamlı Kutlama Mesajı Vali Ali Çelik’ten Trafik ve İlk Yardım Haftası İçin Anlamlı Kutlama Mesajı

Hakkâri TÜGVA ve Büyük Aile Platformu’nun ortaklaşa düzenlediği etkinlik, Hakkâri Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Konferansa konuşmacı olarak katılan gazeteci-yazar Erem Şentürk, dijital çağın çocuklar ve aile yapısı üzerindeki etkilerine dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Yoğun katılımla gerçekleşen programda, ekran bağımlılığı, dijital mecraların çocuk gelişimine etkisi, aile içi iletişim ve değerler eğitimi gibi kritik başlıklar ele alındı. Erem Şentürk, konuşmasında ekran bağımlılığının sadece bireysel bir sorun olmadığını vurgulayarak, “Evlatlarımıza sahip çıkmak, onları korumak ve yönlendirmek bugünün değil, yarının da en büyük sorumluluğudur,” ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2025 05 03 At 18.42.59 1280X720

Katılımcılar arasında çok sayıda ebeveynin ve gencin yer alması dikkat çekerken, konferans sonunda soru-cevap bölümüyle dinleyiciler, merak ettikleri konuları doğrudan Şentürk’e sorma fırsatı yakaladı. Etkinlik, aile yapısının güçlendirilmesi ve genç nesillerin sağlıklı gelişimi için sürdürülecek çalışmaların bir başlangıcı olarak değerlendirildi.

HAKKARİ TÜGVA ve Büyük Aile Platformu yetkilileri, bu tür etkinliklerin ilerleyen dönemlerde de artarak devam edeceğini belirtti.