Gerçekleşen görüşmede, gençlerin sosyal, kültürel ve akademik gelişimine katkı sunacak çalışmalar üzerine kapsamlı bir fikir alışverişi yapıldı. Kaymakam Emre Cebeci, gençlerin milli ve manevi değerlerle yetişmesinin önemine vurgu yaparak, devlet kurumları ile sivil toplum kuruluşları arasında kurulacak güçlü iş birliklerinin gençliğe yapılacak en büyük yatırım olduğunu ifade etti. Cebeci, gençlere yol gösterici nitelikteki tecrübelerini paylaşarak, Çukurca’da gençlere yönelik her türlü yapıcı ve faydalı projeye destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

TÜGVA Hakkari İl Temsilcisi Ayhan Demir ise, gösterilen misafirperverlikten dolayı Kaymakam Cebeci’ye teşekkür etti. Demir, TÜGVA’nın Hakkari genelinde ve ilçelerinde gençlerin sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında gelişimine katkı sunmayı amaçlayan çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğünü belirterek, kamu kurumlarıyla iş birliği içerisinde yürütülecek projelerin önemine dikkat çekti.

Ziyarette ayrıca Çukurca Belediye Başkanı Nazmi Demir ile TÜGVA Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. Görüşme, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
Gerçekleştirilen ziyaretin, Çukurca’da gençliğe yönelik yapılacak yeni proje ve çalışmalar açısından önemli bir adım olduğu ifade edildi.





