MÜSİAD İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu Başkanı Ömer Kandemir, MÜSİAD Hakkâri İl Başkanı Adnan Öveç ve beraberindeki heyet, Vali Ali Çelik’i makamında ziyaret etti.

Eğitim Yatırımları Görüşüldü

Gerçekleştirilen ziyarette, MÜSİAD tarafından Hakkâri’de eğitim alanında yapılan iş birliği ve yatırımlar masaya yatırıldı. Vali Çelik, eğitim kalitesinin artırılması adına yapılan desteklerin büyük önem taşıdığını ifade etti.

G1X G Fb1 X Q A E Jp Oj 850X527

Vali Çelik’ten Teşekkür ve İş Birliği Mesajı

Vali Ali Çelik, Hakkâri’nin eğitim imkanlarının gelişmesi için sağlanan katkılardan dolayı MÜSİAD heyetine teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“MÜSİAD’ın eğitim alanında gerçekleştirdiği yatırım ve destekler, ilimiz için çok değerli bir anlam ifade ediyor. Bundan sonraki süreçte de farklı proje ve iş birliklerinde sizleri her zaman Hakkâri’de görmek isteriz.”

Katılımcılar

Ziyarete MÜSİAD İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu Başkanı Ömer Kandemir, MÜSİAD Hakkâri İl Başkanı Adnan Öveç ve beraberindeki MÜSİAD temsilcileri katıldı.

Hakkâri’de Sokak Hayvanları İçin Yeni Çalışmalar Görüşüldü
Hakkâri’de Sokak Hayvanları İçin Yeni Çalışmalar Görüşüldü
İçeriği Görüntüle

G1X G Fby W A A A4 D Ms 850X527