Hakkari MÜSİAD İl Başkanı Adnan Öveç ve Özel Kalemi Arif Atak, Şube Müdürü Bahtiyar Ataş, Yönetim Kurulu üyeleri ve MÜSİAD üyeleri M. Kasım Çiftçi, Azad Çiftçi, Onur Onay, Necati İrinç, Adem Çatal, Emin Fırat, Fatih Ümit, Nafiz Sala, Ayhan Yılmaz, Ak Parti Şemdinli İlçe Başkanı Salih İnan, Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir ve Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter gazeteciler ile bir araya geldi.

Hakkari Evi’nde verilen tanışma yemeğine Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş, yönetim kurulu üyeleri ve ulusal ile yerel basın çalışanları katıldı.

Yemek öncesi kısa bir açıklama yapan MÜSİAD Hakkari İl Başkanı Adnan Öveç, kentin sorun ve sıkıntılarını tüm sivil toplum örgütü bileşenleri ile istişare ederek çözüm gücü olmak istediklerini belirtti.

Memleketin meselelerinin çözümü konusunda basının desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade eden Öveç, hep birlikte güzel işlere imza atmak için çalışacakları mesajını verdi.

HGC Başkanı Hakan Taş ise nazik davetleri için Başkan Öveç ve ekibine teşekkür ederek Hakkari basını olarak memleketin sorunlarını gündeme getireceklerini belirtti.

Milletvekili Parlak'tan, mayın patlamasıyla yaşamını yitiren Düzen ile ilgili açıklama Milletvekili Parlak'tan, mayın patlamasıyla yaşamını yitiren Düzen ile ilgili açıklama

Program MÜSİAD üyeleri ve Basın mensuplarının toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.