Medrese Mahallesinde Hatice Ömer Utlu Yatılı Kız Öğrenci Kursunda basın mensupları ile kahvaltı buluşan Müftü Fakirullahoğlu, İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Hakkari Şubesi olarak Cami içi, cami dışı ve Kur’an Kurslarında yürütülen faaliyetler, biten, devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar ile önümüzdeki günlerde açılacak olan Yaz Kur’an Kursları, Vekaletle Kurban Kesin Organizasyonu ve yıkım işi tamamlanıp yakında inşaatına başlanacak Hacı Sait Camii plan ve projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş, Hakkari İl Müftüsü İsmail Müftü Fakirullahoğlu’na müftülük kurum personeline teşekkür etti.

Marmaris'te deprem: 1 kişi hayatını kaybetti
Marmaris'te deprem: 1 kişi hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Kahvaltı programına Hakkari İl Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Cengiz Harmancı, Hakkari Halkın Sesi Müdürü Metin Keskin , yerel ve ulusal medya çalışanları katıldı.