Çarşı Merkezi Bulvar Caddesi Dumlu Ticaretin bitişiğinde hizmet veren "Merkez Kitapevi ve Kırtasiye" başlattığı "Geri Dönüşüm Kampanyası" kapsamında elinizde bulunan atıl durumdaki kitap, defter, ansiklopedi ve gazeteleri ücret karşılığında satın alıyor.

İş yeri sahibi Mehmet Ali Alioğlu, Ev ve işyerlerinde kullanılmayan, ders kitabı, defter, ansiklopedi, broşür, gazete gibi malzemeleri ücret karşılığında geri aldıklarını söyledi.

1999'dan beri kırtasiye sektöründe faaliyet gösterdiğini belirten Alioğlu şunları ifade etti.
“Çocuklarım için aldığım kitaplar evde bir baktım dağ gibi olmuş. Koyacak yer bile kalmamış. Çöpe atmaya kıyamadık. Bu kitapları değerlendirmeye karar verdik. Bunu yaparken de sadece kendimiz için değil herkesin yararlanmasını istedik.

Herkes evindeki çöpe atması gereken kitapları bize getirsin bizde bu malzemeler karşılığınızda vatandaşlaraücret öderiz. Amacımız her 100 kiloda 3.9 ağaç kesilmesinin önüne geçmek. Ağaçların kesilmesini önlemek için böyle bir kampanya başlattık. Ücret karşılığında aldığımız bu ders kitabı, defter, ansiklopedi, broşür, gazete gibi malzemeleri tekrar geri dönüşüm ile kazandırmayı hedefliyoruz.

Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde yaptığımız bu uygulamadan tüm Hakkarililerin yararlanmasını istiyoruz. Başlattığımız kampanyanın belli bir süresi yok vatandaşlarımız istediği zaman bizlere Bulak Mah. Bulvar Cad. 3 işyerimizde bizlere kitapları ulaştırabilirler. ’diye konuştu.

05369385074

İHD Hakkari'de  Rojhat Özdel için adalet talebinde bulundu İHD Hakkari'de Rojhat Özdel için adalet talebinde bulundu