COLEMERG HABER
Hakkari'de bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek amacıyla kente gelen Strateji Geliştirme Başkanlığı, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Haşim Altun , İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ile okullarda saha ziyaretlerinde bulunarak salgın süreci eğitim hazırlıkları ve EBA destek noktaları hakkında bilgi edindi, İl- İlçe yönetici ve öğretmenlerin sorun ve önerilerini dinledi.

Eğitim kurumlarında hijyen şartlarını geliştirmek için MEB'in TSE ile ortak yürüttüğü "Okulum Temiz" uygulamasında Hakkari'de başarı gösteren ve belge almaya hak kazanan Gazi M.Kemal Anadolu Lisesi ve Hakkari Fen Lisesini de tebrik ederek okul müdürlerine 'Okulum Temiz' belgesini takdim etti.

Hakkari’de Uyuşturucuya Geçit Yok: İki Günde 51 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi
Hakkari’de Uyuşturucuya Geçit Yok: İki Günde 51 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi
İçeriği Görüntüle

Altun, ziyaret sonrasında salgın süreci eğitim hazırlıkları kapsamında istenilen düzeyde farkındalık oluşturulduğunu ve bu durumdan ötürü memnuniyetini dile getirerek İl Milli Eğitim Müdürlüğü camiasına teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ise okulların eğitim öğretime hazır olduğunu söyleyerek, Altun'a kentte yaptığı ziyaretin kendilerine güç kattığını ve ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür etti.