Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Gençcelep’i makamında ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, iki üniversite arasında yürütülebilecek akademik çalışmalar ve iş birliği imkanları ele alındı.
Ziyarette özellikle bilimsel araştırmalar, ortak projeler, öğrenci ve akademisyen değişim programları ile bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca yükseköğretim alanında yaşanan güncel gelişmeler değerlendirilerek üniversiteler arası dayanışmanın önemine dikkat çekildi.
Görüşmenin sonunda Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Rektör Prof. Dr. Musa Gençcelep’e “Kudüs ve Filistin Dersleri” adlı kitabı takdim etti. Nazik ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Rektör Musa Gençcelep ise Prof. Dr. Özcoşar’a teşekkür ederek, üniversiteler arasındaki iş birliğinin güçlenerek devam etmesini temenni etti.






