Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray, yarın saat 20.00’de RAMS Park’ta İstanbulspor ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 21 haftada sarı-kırmızılılar 17 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle aldığı 54 puan ve averajla 2. sırada bulunuyor. Sarı-siyahlılar ise 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 14 mağlubiyet ve -3 puan cezasıyla topladığı 10 puanla son sırada yer alıyor.

48. randevu

"Ali Koç: İsyanımıza Şanlıurfa'dan Başlıyoruz" "Ali Koç: İsyanımıza Şanlıurfa'dan Başlıyoruz"

Galatasaray ile İstanbulspor, Süper Lig’de bugüne kadar 47 kez rakip oldu. Geride kalan maçlarda sarı-kırmızılılar 32 kez sahadan galip ayrılırken, sarı-siyahlılar ise 5 kez rakibini mağlup etti. 10 mücadele de berabere sona erdi. Aslan’ın 105 golüne, İstanbulspor 41 golle karşılık verdi. Ligin ilk yarısında Atatürk Olimpiyat Stadyumu’ndaki mücadeleyi Galatasaray 1-0’lık skorla kazandı.

CANLI MAÇ İZLE

İstanbulspor’a evinde 1 kez yenildi

Galatasaray, İstanbulspor’a karşı evinde oynadığı maçlarda sadece 1 kez yenildi. Sarı-kırmızılılar, sarı-siyahlıları ağırladığı 23 müsabakada 17 galibiyet elde ederken, 1 maçta mağlup oldu, 5 karşılaşmada da berabere kaldı.

Son 9 lig maçını kaybetmedi

Galatasaray, Süper Lig’de Hatayspor’a kaybettikten sonra oynadığı 9 karşılaşmada yenilgi almadı. Ligde sarı-kırmızılılar; Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Fatih Karagümrük, Konyaspor, Kayserispor ve Trabzonspor’u mağlup ederken, Fenerbahçe ve Sivasspor ile de berabere kaldı.