Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos yönetiminde çıktığı ilk maçı kazandı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Tüpraş Stadı'nda VavaCars Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıda açılan Beşiktaş, Semih Kılıçsoy'un 62, Milot Rashica'nın 65, Gedson Fernandes'in ise 90+2. dakikada kaydettiği gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasından sonra göreve getirilen Portekizli teknik adam Santos yönetimindeki ilk maçına çıkan Beşiktaş, karşılaşmayı 3 puanla kapattı. Siyah-beyazlılar, bu sonuçla ligdeki 11. galibiyetini aldı ve puanını 35'e çıkardı.

Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde 5. maçına çıkan kırmızı-siyahlılar ise 4. kez yenildi. Bu sezon toplamda 10. mağlubiyetini yaşayan Fatih Karagümrük, 20 puanda kaldı. Resim- Artıgerçek

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında bugün VavaCars Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Mert Güzenge'nin yöneteceği karşılaşma Tüpraş Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak.

Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde maç skoru 2-1 Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde maç skoru 2-1

Ligin 19 haftalık ilk bölümünde bekleneni veremeyen siyah-beyazlı ekip 10 galibiyet, 7 yenilgi ve 2 beraberlik sonunda 32 puan toplayarak 4. basamakta yer alıyor. Fatih Karagümrük ise 20 puanla 15. sırada bulunuyor.

BU SEZONUN BEŞİNCİ TEKNİK ADAMI

Beşiktaş taraftarlarının karşısında yeni görevinde ilk kez çıkacak olan Santos, siyah-beyazlı takımda bu sezon Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ve Serdar Topraktepe'den sonra kulübede görev alan beşinci teknik adam olacak.

CANLI MAÇ İZLE

Santos'un yanı sıra siyah-beyazlı takımın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Jonas Svensson da görev verilmesi halinde ilk kez Beşiktaş formasıyla sahada yer alacak. Artıgerçek

11'LER:

BEŞİKTAŞ: Mert, Onur, Bakhtiyor, Tayyip Talha, Umut Meraş, Amir, Salih, Gedson, Rashica, Semih, Cenk.

FATİH KARAGÜMRÜK: Emre Bilgin, Biraschi, Dresevic, Rohden, Can, Eysseric, Levent, Salih, Kourbelis, Güven, Lasagna.

İHA