Dağılan ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın Cumhur İttifakı'nın adayı Erdoğan'ı destekleme kararı sonrası Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli!" paylaşımı yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın Erdoğan'ı destekleme kararı sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun 'vatan' vurgusu yaptığı paylaşımı şöyle:

"Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli! Biz bu ülkeyi terörden ve mültecilerden kurtarmaya geliyoruz. Bu bir referandumdur; artık kimse kimseyi kandıramayacak. Sandığa gelmeyen 8 milyon vatandaşımızı ve tüm gençlerimizi sandığa çağırıyorum!"

SİNAN OĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunda ATA İttifakı’nın aday olarak gösterdiği ve ikinci tur cumhurbaşkanı seçimlerinde kilit konumda olan Sinan Oğan açıklama yapmıştı. Oğan, ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamıştı. Oğan, "28 Mayıs seçimleri ikinci turunda Cumhur İttifakı adayı Sayın Erdoğan'ı destekleyeceğimizi ilan ediyorum" demişti.

ADALET PARTİSİ, KILIÇDAROĞLU'NU DESTEK KARARI ALMIŞTI

ATA İttifakı'ndan Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Ata İttifakı maçın ilk yarısında görevini yaptı. Demokrasinin devam etmesi için Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı aldık" demişti.

CHP'li Burcu Köksal 'Sözlerim dil sürçmesi değil' dedi CHP'li Burcu Köksal 'Sözlerim dil sürçmesi değil' dedi

KILIÇDAROĞLU VE ÖZDAĞ İKİNCİ KEZ GÖRÜŞECEK

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün yeniden bir araya gelecek. Görüşme saat 18.00'de Zafer Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleşecek. Özdağ ve Kılıçdaroğlu ikilisi cuma günü de görüşmüştü.