İstanbul Hakkarililer Derneği Başkanı Şemsettin Demir’in girişimleriyle, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Ak Parti İstanbul İl Osman Nuri Kabaktepe ve Trabzon Federasyonu Başkanı İş adamı Dursun Çağlayan2ın destekleriyle Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki bin öğrenci okul kıyafeti desteğinde bulundu.

Yüksekova Hamit Kesici İlk ve Ortaokulunda maddi durumları iyi olmayan öğrencilere okul kıyafetleri dağıtıldı. Kıyafet dağıtımına Hakkari Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael, Belediye Başkanı İsmail Rüştü Zeydan, Esendere Belediye Başkan Vekili Savcı Altöre , İstanbul Hakkarililer Derneği Başkanı Şemsettin Demir, Şube Müdürleri Cumali Kaya, Adem Özmen, İskender Akdoğan, İş Adamı Ferdi Akman, Hamit Kesici İlk ve Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Bahri Tekin ve Okul Müdürü Servet Yıldırım katıldı.

Burada kısa bir açıklama yapan İstanbul Hakkarililer Derneği Başkanı Şemsettin Demir, “ Bu tür faaliyetlerde bugüne kadar desteklerini esirgemeyen MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Trabzon Federasyon Başkanı İş adamı Dursun Çağlayan’a teşekkür etti.

Öğrencilere dağıtılan kıyafetlerin ardından okula destek verenlere ise plaket takdim edildi.

Hakkâri’de Yaşanan Felaket: Özek Ailesinin Evleri yıkıldı Hakkâri’de Yaşanan Felaket: Özek Ailesinin Evleri yıkıldı