İl Müdürü Abdulhalim Ünalan, İl Müdür Yardımcısı Hamdi Taşma ve Şube Müdürü Zeynep Er’in yer aldığı ziyaret, Biçer Mahallesi’ndeki İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) bünyesindeki atölyede gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Şirin Selçuk tarafından karşılanan heyet, atölyede yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Ziyarette özel gereksinimli bireyler de hazır bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, görüşmede engelli bireylere yönelik faaliyetler, sosyal hizmet alanındaki çalışmalar ve kurumlar arası iş birliği imkanları ele alındı. Heyet ile dernek yetkilileri, ortak projeler ve gelecekte hayata geçirilebilecek çalışmalar üzerine de fikir alışverişinde bulundu.

Unalan 2 857X503

Ziyaret sırasında engelli bireylerin toplumsal hayata katılımının artırılmasının önemi vurgulanırken, bu alanda yapılabilecek çalışmalar üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu. Dernek Başkanı Şirin Selçuk ise dernek olarak yürüttükleri projeleri anlatarak İl Müdürü Ünalan ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Hakkari Zap Spor Zirve Yolunda Puan Kaybetti
Hakkari Zap Spor Zirve Yolunda Puan Kaybetti
İçeriği Görüntüle

2 1920 857X5031 3139 857X503