Kurs merkezinde öğrencilerle tek tek ilgilenen Ayata, onların hazırladığı el emeği ürünleri büyük bir özenle inceledi. Ziyaret sırasında öğrencilerin mutluluğu yüzlerine yansırken, Ayata’nın gönülden yaklaşımı duygu dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. Öğretmenlerle de görüşen Ayata, özel bireylerin eğitimine yapılan katkıların önemine değinerek, her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

F8F4981B 4C2B 4584 B454 33A17C5Ceedd

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ise Çukurca’daki özel eğitim sınıflarında öğrenim gören 30 öğrenci, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Polisevi’nde düzenlenen özel programa katıldı. Etkinlik boyunca çocuklar, canlı müzik eşliğinde keyifli vakit geçirirken, sıcak bir ortam oluştu.

Program boyunca öğrencilerin yanında olan Ayata, özel bireylerin toplumun değerli bir parçası olduğunu vurguladı. Gösterdiği hassasiyet ve ilgi, aileler, öğretmenler ve katılımcılar tarafından büyük bir takdirle karşılandı.

Engelli bireylerin sosyal hayata katılımını desteklemenin ve yaşamlarını kolaylaştırmanın önemine dikkat çeken Ayata’nın bu yaklaşımı, kurumun konuya verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu. Toplumsal farkındalığı artıran bu çalışmalar, özel bireylerin yüzünde tebessüm bırakırken kentte de büyük bir memnuniyet yarattı.

DEM Parti Hakkari İl Örgütü: Süreç Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi
DEM Parti Hakkari İl Örgütü: Süreç Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi
İçeriği Görüntüle

5Db84B6D 1B24 4A34 8B20 2093173Afa30